Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Rasvaton maito valio37g12kcal1.2g1.8g0g0g
Kananmuna, annos 65g12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.7g34kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g258kcal7.4g33.2g9.8g0.8g
Valittu annoskoko73g129kcal3.7g16.6g4.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna37g65kcal1.9g8.3g2.5g0.2g
Arvot/100g100g177kcal5.1g22.7g6.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412