Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)23g63kcal4g0g5.2g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g23g81kcal2.7g16.9g0.3g0.8g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)21g7.3kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Porkkanaraaste 200g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipulikuutiot Apetit3.9g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g306kcal13.8g37.4g11.2g2.4g
Valittu annoskoko74g153kcal6.9g18.7g5.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna37g77kcal3.5g9.4g2.8g0.6g
Arvot/100g100g208kcal9.4g25.4g7.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275589