Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai15g54kcal1.8g10.9g0.3g0.5g
Voi 12g85kcal0.1g0g9.6g0g
Maito, Kevyt7.8g3.6kcal0.3g0.4g0.1g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 16g7kcal0g1.5g0g0.3g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g439kcal6.6g53.8g21.8g1.6g
Valittu annoskoko74g219kcal3.3g26.9g10.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna37g110kcal1.7g13.5g5.5g0.4g
Arvot/100g100g298kcal4.5g36.5g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760