Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 215g60kcal2.6g8.7g0.4g4.5g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g107g102kcal21.4g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 358g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 7.9g24kcal0.7g1.1g1.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Voi 7.1g52kcal0.1g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1460g494kcal50.6g23g17.8g10.4g
Valittu annoskoko730g247kcal25.3g11.5g8.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna365g124kcal12.7g5.8g4.5g2.6g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203834