Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g127g927kcal1.3g1.3g101.6g0g
Sokeri 135g548kcal0g134.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 105g149kcal13.1g0.3g10.7g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g64g38kcal2.3g4.6g1.3g0g
Leivinjauhe 3.2g5.6kcal0.2g1.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.3g25kcal0g6.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 165g566kcal16.8g115.5g2g5.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7.6g28kcal1.4g0.8g1.7g2.3g
Marianne crush 150g95g409kcal1.1g81.9g8g1.6g
Voi, 1 tl, 5 g5.1g38kcal0.1g0.1g4.1g0g
Sokeri 5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g2.5g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0.1g
Marianne crush 150g3.9g17kcal0g3.3g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1472g5611kcal75.4g721.4g260.8g20.2g
Valittu annoskoko736g2806kcal37.7g360.7g130.4g10.1g
Annoskoko puolitettuna368g1403kcal18.9g180.4g65.2g5.1g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050