Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1269g9267kcal12.7g12.7g1015.5g0g
Sokeri 1349g5475kcal0g1347.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1047g1494kcal130.9g3.1g107.3g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g635g381kcal23.5g46.3g12.7g0g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g254kcal0g62.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1650g5662kcal168.2g1155.2g19.8g57.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 76g282kcal14.1g8.4g16.5g23.2g
Marianne crush 150g952g4094kcal11.4g818.8g80g16.2g
Voi, 1 tl, 5 g51g375kcal0.5g0.5g41.1g0g
Sokeri 55g222kcal0g54.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 43g61kcal5.3g0.1g4.4g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g25g15kcal0.9g1.9g0.5g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 67g229kcal6.8g46.7g0.8g2.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.2g12kcal0.6g0.3g0.7g1g
Marianne crush 150g39g167kcal0.5g33.3g3.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14720g56110kcal754.4g7214g2605.2g202.8g
Valittu annoskoko7360g28055kcal377.2g3607g1302.6g101.4g
Annoskoko puolitettuna3680g14028kcal188.6g1803.5g651.3g50.7g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050