Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g187g66kcal1.9g12.2g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka38g10kcal0.7g1.6g0.1g0.9g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g38g131kcal4.9g26g0.6g1.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.9g13kcal0.5g0.5g1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1479g592kcal17.8g91g16.8g8.2g
Valittu annoskoko740g296kcal8.9g45.5g8.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna370g148kcal4.5g22.8g4.2g2.1g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.2g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302625