Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g4514g7674kcal857.7g0g451.4g0g
Kananmuna kuoreton 621g885kcal77.6g1.9g63.6g0g
Sipuli 2257g683kcal28.2g108.3g4.5g38.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g18485kcal1927g220.4g1039g76.8g
Valittu annoskoko7392g9242kcal963.5g110.2g519.5g38.4g
Annoskoko puolitettuna3696g4621kcal481.8g55.1g259.8g19.2g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176