Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 25g27kcal5.8g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 6.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keskiarvo 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka6.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 6.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g3.4g2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g86kcal13.2g4.2g1.6g1.2g
Valittu annoskoko74g43kcal6.6g2.1g0.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna37g22kcal3.3g1.1g0.4g0.3g
Arvot/100g100g58kcal8.9g2.8g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259872