Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.20g109kcal0.2g0.2g11.9g0g
Sokeri 17g68kcal0g16.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g66kcal2g13.5g0.2g0.7g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g543kcal8.6g63.4g27.6g1.4g
Valittu annoskoko74g272kcal4.3g31.7g13.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna37g136kcal2.2g15.9g6.9g0.4g
Arvot/100g100g367kcal5.8g42.8g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059