Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g45g77kcal8.6g0g4.5g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Sipuli 23g6.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g186kcal19.4g2.2g10.2g0.8g
Valittu annoskoko74g93kcal9.7g1.1g5.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna37g47kcal4.9g0.6g2.6g0.2g
Arvot/100g100g125kcal13.1g1.5g6.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176