Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg4000g2120kcal56g456g8g0g
Atria kevyt jauheliha1600g2720kcal304g0g160g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1000g1200kcal34g36g100g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl800g680kcal11.2g35.2g56g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g13440kcal810.4g1054.4g648g0g
Valittu annoskoko7440g6720kcal405.2g527.2g324g0g
Annoskoko puolitettuna3720g3360kcal202.6g263.6g162g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643