Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g2402g408kcal45.6g50.4g4.8g0g
Vesi2669g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1067g3629kcal21.3g32g373.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1334g3736kcal253.5g0g293.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14944g15547kcal640.8g164.8g1343.8g0g
Valittu annoskoko7472g7774kcal320.4g82.4g671.9g0g
Annoskoko puolitettuna3736g3887kcal160.2g41.2g336g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102