Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha263g436kcal50g0g26.3g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 56g127kcal9g0.3g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g122g34kcal0.7g7.3g0.2g3.1g
Pasta, Pirkka Gnocchi113g406kcal13.5g84.5g1.2g3.8g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.9g5.3kcal0.2g0.8g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1499g2038kcal147.8g189.4g75.8g16g
Valittu annoskoko749g1019kcal73.9g94.7g37.9g8g
Annoskoko puolitettuna375g510kcal37g47.4g19g4g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519