Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl35g46kcal4.6g0.1g2.9g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g21g84kcal0g20.6g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g5.8g20kcal0.8g3.9g0.1g0g
Perunajauhot,rainbow12g38kcal0g9.6g0g0.2g
Leivontamargariini Euroshopper1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g399kcal10.8g68.8g8.2g0.4g
Valittu annoskoko75g199kcal5.4g34.4g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna38g100kcal2.7g17.2g2.1g0.1g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746