Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 12g110kcal0g0g12.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.6g0.1g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.5g9kcal0.5g0.3g0.5g0.8g
Aprikoosihillo (Rainbow)10g20kcal0.1g5g0.1g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g16g83kcal1.2g4.8g6.5g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g628kcal8.4g53.8g41.8g2.2g
Valittu annoskoko75g314kcal4.2g26.9g20.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna38g157kcal2.1g13.5g10.5g0.6g
Arvot/100g100g419kcal5.6g35.9g27.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151381