Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)47g32kcal0.8g7g0g0g
Emmental, punaleima 17%9g27kcal3.2g0g1.6g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g19g16kcal0.3g0.8g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g150kcal8.6g15.6g5.8g0.2g
Valittu annoskoko75g75kcal4.3g7.8g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna38g38kcal2.2g3.9g1.5g0.1g
Arvot/100g100g100kcal5.7g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629