Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet18g22kcal3.9g0g0.7g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g13g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas6.5g18kcal1.2g0g1.4g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g2.1g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g3.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g105kcal11g4.2g4.4g0g
Valittu annoskoko75g53kcal5.5g2.1g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna38g26kcal2.8g1.1g1.1g0g
Arvot/100g100g70kcal7.3g2.8g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045