Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 13g4.3kcal0.1g0.5g0.1g0.4g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.1g7kcal0g1.7g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.6g3.6kcal0g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g68kcal0.2g14.6g0.6g0.8g
Valittu annoskoko75g34kcal0.1g7.3g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna38g17kcal0.1g3.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.7g0.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353