Omenapiirakka,parempi maidoton

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lilsää vaahtoon öljy varovasti sekoittaen.

Lisää jauho-leivinjauhe- ja vaniljasokeriseos.

Kaada taikina leivinpaperilla suojattuun korealaitaiseen uunipeltiin.

lado omenan palat vinottain taikinan päälle.

Halutessasi voit ripsutella kanelia tai kaakaojauhetta javaniljasokeria päälle.

Paista 200 asteessa n. 35 min. riippuen uunistasi.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl25g33kcal3.3g0.1g2.2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g18g74kcal0g18.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Grahamjauho 2g6.6kcal0.2g1.2g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Rypsiöljy 4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 14g6.3kcal0g1.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g398kcal9g56.4g14.4g1.6g
Valittu annoskoko75g199kcal4.5g28.2g7.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna38g100kcal2.3g14.1g3.6g0.4g
Arvot/100g100g265kcal6g37.5g9.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391519