J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 60g21kcal0.1g4.2g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g11g43kcal0g10.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g129kcal0.2g30g0.2g2.4g
Valittu annoskoko75g65kcal0.1g15g0.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna38g32kcal0.1g7.5g0.1g0.6g
Arvot/100g100g86kcal0.1g19.9g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403