Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 18g6.2kcal0.1g1g0g0.3g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Perunajauhot,rainbow1.6g5.1kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g49kcal0.2g11.2g0g0.6g
Valittu annoskoko75g25kcal0.1g5.6g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna38g12kcal0.1g2.8g0g0.2g
Arvot/100g100g33kcal0.1g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928