Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti2.8g14kcal0.7g0.9g0.8g0.8g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g2.1g1.1kcal0.1g0.1g0g2.1g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g8.4g28kcal0.9g5.3g0.2g1g
Auringonkukansiemen 5.6g33kcal1.3g0.7g2.8g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana151g153kcal6g14g7.6g8.4g
Valittu annoskoko75g77kcal3g7g3.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna38g38kcal1.5g3.5g1.9g2.1g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366502