Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%19g23kcal0.5g0.8g1.9g0g
Philadelphia Light tuorejuusto9g18kcal0.7g0.3g1.5g0g
Parsakaali brokkoli 47g16kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g115kcal6.8g4.4g7g2.4g
Valittu annoskoko76g58kcal3.4g2.2g3.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna38g29kcal1.7g1.1g1.8g0.6g
Arvot/100g100g76kcal4.5g2.9g4.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484