JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)12g27kcal0.7g4.8g0.6g0.2g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g4.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa18g53kcal4g0g4g0g
Jauheliha, sika-nauta 42g93kcal7.4g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana152g354kcal24.4g11.2g23.6g0.4g
Valittu annoskoko76g177kcal12.2g5.6g11.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna38g88kcal6.1g2.8g5.9g0.1g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275075