Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl349g460kcal45.6g1g28.9g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g206g838kcal0g206.3g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g58g203kcal7.6g39.5g1.4g0g
Perunajauhot,rainbow118g383kcal0.1g95.7g0.1g1.7g
Leivontamargariini Euroshopper14g101kcal0.1g0.1g11.2g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g3987kcal107.4g689g83.2g3.4g
Valittu annoskoko750g1993kcal53.7g344.5g41.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna375g997kcal26.9g172.3g20.8g0.9g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746