Makkarakastike

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä ja laita sitten kattilaan.

Kuullota sipuli ja laita makkaroiden sekaan.

Laita rasva pannulle ja anna sulaa, lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne (älä anna palaa!!) Kun jauhot ovat kauniin ruskeat lisää pannulle vesi sekä lihaliemikuutiot ja sekoita niin että seoksesta tulle tasainen.

Lisää sitten seos makkaroiden ja sipulin kanssa kattilaan ja anna niiden vielä kiehuskella kattilassa väh. 15 min. ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)160g609kcal0.8g10.4g64.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai481g1682kcal57.7g341.2g10.1g14.4g
Lihaliemikuutio Maggi88g247kcal7.9g6.2g20.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4805g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakit (Atria), annos 28g1602g1602kcal192.2g41.6g76.9g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15072g8494kcal527.6g837.2g344.4g55.4g
Valittu annoskoko7536g4247kcal263.8g418.6g172.2g27.7g
Annoskoko puolitettuna3768g2124kcal131.9g209.3g86.1g13.9g
Arvot/100g100g56kcal3.5g5.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113401