Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g160g77kcal0.2g19.2g0.2g0g
Valkosipuli 128g139kcal10.1g20.9g0.8g2.7g
Basilika, tuore 481g130kcal15g5.1g3.8g7.7g
Chili paprika punainen160g64kcal3.2g14.4g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g2883g5391kcal75g31.7g559.3g69.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g481g1864kcal158.6g0g136.5g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g120g968kcal0g0g110.5g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g3123g2967kcal93.7g612.2g9.4g31.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15072g23202kcal711.6g1407g1641g221.6g
Valittu annoskoko7536g11601kcal355.8g703.5g820.5g110.8g
Annoskoko puolitettuna3768g5801kcal177.9g351.8g410.3g55.4g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372292