Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper100g721kcal1g1g80.1g0g
Sokeri 53g215kcal0g53g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Ruisjauho Pirkka200g610kcal19.4g122.1g4g30g
Mustikka400g133kcal2g25.6g1.6g13.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g3368kcal45g405.2g171.4g86.4g
Valittu annoskoko756g1684kcal22.5g202.6g85.7g43.2g
Annoskoko puolitettuna378g842kcal11.3g101.3g42.9g21.6g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277