Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 307g168kcal4.9g40.2g0.5g2.6g
Sipuli 53g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g131g398kcal25g0.7g32.9g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 24g209kcal0g0g23.7g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g2137kcal109.6g88.6g154g7.4g
Valittu annoskoko756g1069kcal54.8g44.3g77g3.7g
Annoskoko puolitettuna378g534kcal27.4g22.2g38.5g1.9g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874