JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)1190g2678kcal71.4g476g59.5g23.8g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g420g378kcal6.3g84g2.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1750g5250kcal402.5g0g402.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 4200g9301kcal735g0g714g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g35212kcal2430.4g1120g2356.2g47.6g
Valittu annoskoko7560g17606kcal1215.2g560g1178.1g23.8g
Annoskoko puolitettuna3780g8803kcal607.6g280g589.1g11.9g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275075