Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit1201g312kcal10.8g57.6g3.6g27.6g
Peruna, keskikokoinen 60g2102g1261kcal31.5g273.2g2.1g18.9g
Vesi, vesijohtovesi 3002g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl30g75kcal3.6g0.5g6.6g0g
Nakki,popsi grillinakki1201g3111kcal144.1g67.3g252.2g2.4g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g30g198kcal0g0g22.2g0g
Maustepippuri, annos 1g30g0.9kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15192g9916kcal380g797.2g574g97.8g
Valittu annoskoko7596g4958kcal190g398.6g287g48.9g
Annoskoko puolitettuna3798g2479kcal95g199.3g143.5g24.5g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468