Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä4644g17182kcal278.6g1439.6g1161g46.4g
Valio maustettu rahka, vanilja1858g2972kcal135.6g297.2g130g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g1115g1661kcal7.8g397.9g0g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g43630kcal844g4269.4g2582g115g
Valittu annoskoko7616g21815kcal422g2134.7g1291g57.5g
Annoskoko puolitettuna3808g10908kcal211g1067.4g645.5g28.8g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150640