KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g598g3290kcal59.8g136.4g256g0g
Voi, 1 tl, 5 g1595g11643kcal15.9g15.9g1276g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton399g1276kcal92.1g41.9g82.9g0g
Makeutusjauhe, Pirkka798g2983kcal9.6g733.7g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)3987g5024kcal438.6g12g358.9g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g239g1436kcal57.4g15.8g129.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g51302kcal1346.8g1911.4g4206g0g
Valittu annoskoko7616g25651kcal673.4g955.7g2103g0g
Annoskoko puolitettuna3808g12826kcal336.7g477.9g1051.5g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156