Turkkilaiset kebakot

Sekoita-muotoile 7 kebakkoa- paista 200/20min

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Janitai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5600g9296kcal1064g0g560g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g80g83kcal6.3g13g0.5g1.6g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 280g119kcal27.5g1.1g0.3g0g
Persilja 400g109kcal5.5g4.4g0.8g32g
Korianteri, tuore, annos 20g400g80kcal8g16g2g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15280g20867kcal2344g113.8g1219.2g106.2g
Valittu annoskoko7640g10434kcal1172g56.9g609.6g53.1g
Annoskoko puolitettuna3820g5217kcal586g28.5g304.8g26.6g
Arvot/100g100g137kcal15.3g0.7g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409678