Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g141g398kcal6.5g44.1g21.2g7.7g
Purjosipuli 113g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Sipulikuutiot rainbow113g11kcal1.7g1.7g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]169g557kcal45.5g0g40.5g0g
Kananmuna kuoreton113g161kcal13.5g0g11.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%113g180kcal3g3g16.9g0g
Valkosipuli 5.9g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g2677kcal145.4g105g180g20.4g
Valittu annoskoko765g1339kcal72.7g52.5g90g10.2g
Annoskoko puolitettuna383g669kcal36.4g26.3g45g5.1g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574