Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha438g726kcal83.1g0g43.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g57g182kcal5.1g29.6g3.4g5.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 219g140kcal7g10.5g7.7g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g2254kcal204g80.6g121g10.2g
Valittu annoskoko768g1127kcal102g40.3g60.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna384g563kcal51g20.2g30.3g2.6g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110