Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g920g4922kcal71.8g312.8g377.2g84.6g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g2940g7644kcal58.8g117.6g764.4g14.7g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g3760g4512kcal124.1g139.1g376g0g
Makeutusjauhe, Rainbow60g237kcal1.1g58.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g34630kcal511.6g1255.4g3035.2g198.6g
Valittu annoskoko7680g17315kcal255.8g627.7g1517.6g99.3g
Annoskoko puolitettuna3840g8658kcal127.9g313.9g758.8g49.7g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146