Zugginipata

- Laita uuni kuumenemaan 200c.

- Pilkokasvikset melko ronskisti =)
- Esikeitä kukkakaalia ja porkkanoita noin. 10 min SUOLAlla maustetussa vedessä.

- Paista sillä aikaa jauheliha ja sipulit, lisää joukkoon haluamasi mausteet (Chilimausteseos, aromisuola).

- Lisää pannuun tomaattipyree ja kypsennä hetki, lisää vesi ja kiehauta.

- Lado esikeitetyt kasvikset, lihaseos ja kesäkurpitsat uunivuokaan vuorotellen.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa noin 40min.

- Nautiskele vaikka raejuuston kanssa =)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Zeminia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 9g13kcal1.7g0g0.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 22g4kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Kukkakaali 11g2.6kcal0.2g0.2g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.8g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Turunmaa kevyt juusto 15 % (Valio), annos 9g1.1g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g58kcal5.2g4g2g1.8g
Valittu annoskoko77g29kcal2.6g2g1g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g15kcal1.3g1g0.5g0.5g
Arvot/100g100g37kcal3.4g2.6g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143442