Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g210g735kcal16.8g157.5g3.6g6.3g
Voi, 1 tl, 5 g35g256kcal0.3g0.3g28g0g
Kanaliemi laimennettu 525g52kcal1.4g2.3g4.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1540g2085kcal37g320.2g71.4g13g
Valittu annoskoko770g1043kcal18.5g160.1g35.7g6.5g
Annoskoko puolitettuna385g521kcal9.3g80.1g17.9g3.3g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080