Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 131g1157kcal0g0g130.8g0g
Sipuli 514g156kcal6.4g24.7g1g8.7g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.4g1.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2336g467kcal14g88.8g7g32.7g
Tomaattimurska 4672g1374kcal26.2g247.6g9.3g88.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15456g6469kcal105g746.6g297g263.6g
Valittu annoskoko7728g3234kcal52.5g373.3g148.5g131.8g
Annoskoko puolitettuna3864g1617kcal26.3g186.7g74.3g65.9g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368216