J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 615g219kcal1g43.7g0.6g12.3g
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g114g444kcal0g111.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g1325kcal2g310.4g1.2g24.6g
Valittu annoskoko774g663kcal1g155.2g0.6g12.3g
Annoskoko puolitettuna387g331kcal0.5g77.6g0.3g6.2g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403