Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg417g221kcal5.8g47.5g0.8g0g
Atria kevyt jauheliha167g283kcal31.7g0g16.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g104g125kcal3.5g3.7g10.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl83g71kcal1.2g3.7g5.8g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1550g1400kcal84.4g109.8g67.4g0g
Valittu annoskoko775g700kcal42.2g54.9g33.7g0g
Annoskoko puolitettuna388g350kcal21.1g27.5g16.9g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643