Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 263g1353kcal43.2g0g133.2g0g
Herkkusieni 70g11kcal1.5g0.2g0.2g1.1g
Pasta Torino tumma219g767kcal39.4g129.2g8.5g13.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)175g149kcal1.8g6.1g12.3g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1551g4586kcal173g275.6g308.6g30g
Valittu annoskoko775g2293kcal86.5g137.8g154.3g15g
Annoskoko puolitettuna388g1147kcal43.3g68.9g77.2g7.5g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201