Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2398g841kcal110.8g46.8g7.2g59.9g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Peruna, keskikokoinen 60g480g288kcal7.2g62.3g0.5g4.3g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g80g192kcal4.3g33.6g4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 400g182kcal12g19.2g6g0g
Vesi, vesijohtovesi 3996g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15504g3246kcal278.6g362.2g37g142g
Valittu annoskoko7752g1623kcal139.3g181.1g18.5g71g
Annoskoko puolitettuna3876g812kcal69.7g90.6g9.3g35.5g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363122