Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5141g1085kcal61.7g174.8g10.3g108g
Hirvenjauheliha oma saalis1714g1919kcal377g0g51.4g0g
Sipuli (kuorittu)189g51kcal2.5g9g0.4g3.2g
Voi 96g696kcal1.1g0.4g78g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g446g125kcal2.7g26.5g0.9g11.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g29kcal1.1g3.9g0.3g2.7g
Vesi171g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15552g7809kcal892.2g429.2g282.6g250g
Valittu annoskoko7776g3904kcal446.1g214.6g141.3g125g
Annoskoko puolitettuna3888g1952kcal223.1g107.3g70.7g62.5g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407