Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 3154g1727kcal50.1g413.4g5.4g26.8g
Sipuli 541g164kcal6.8g26g1.1g9.2g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g1352g4095kcal256.8g6.8g337.9g0g
Kananmuna kuoreton 1982g2828kcal247.8g5.9g203.2g0g
Vesi451g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 243g2151kcal0g0g243.3g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15552g21979kcal1125g911.2g1582.4g76.8g
Valittu annoskoko7776g10990kcal562.5g455.6g791.2g38.4g
Annoskoko puolitettuna3888g5495kcal281.3g227.8g395.6g19.2g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874