Suklaakuorrutteinen piirakka

Vaahdota munat ja sokeri, sekoita kuivat aineet, lisää ne ja loput aineet ja paista uunipellillä 200 asteessa 10 minuuttia.

Nosta uunista ja ripottele päälle rouhittua maitosuklaata niin paljon kuin sielu sietää.

Levitä sulanut suklaa tasaisesti piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g8.4g39kcal0g0g4.3g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g66kcal1.9g13.4g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 8.4g3.8kcal0.3g0.4g0.1g0g
Maitosuklaa 17g90kcal1.7g8.4g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g541kcal10g73.6g22.2g1.4g
Valittu annoskoko78g271kcal5g36.8g11.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g135kcal2.5g18.4g5.6g0.4g
Arvot/100g100g348kcal6.4g47.2g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287419