Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g15g19kcal2.2g0g1.3g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai2.9g10kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 51g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g1.8g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g88kcal5.6g5g5.6g0.4g
Valittu annoskoko78g44kcal2.8g2.5g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g22kcal1.4g1.3g1.4g0.1g
Arvot/100g100g57kcal3.6g3.2g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403