Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit12g3.2kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Nakki,popsi grillinakki12g32kcal1.5g0.7g2.6g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g102kcal3.8g8.2g5.8g1g
Valittu annoskoko78g51kcal1.9g4.1g2.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g26kcal1g2.1g1.5g0.3g
Arvot/100g100g65kcal2.4g5.2g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468